Enkla lösningar för hög IT-Säkerhet

Aldrig har behovet varit så stort att skydda sig mot ständigt nya hot. Floran av trojaner och virus växer i exponentiell takt och sårbarheterna i systemen vi använder blir potentiellt bara fler i takt med nya funktioner och olika systems integrationer med varandra.

Oroande nog är det anmärkningsvärt många som inte tar dessa hot på allvar och till och med saknar något så grundläggande som backup. På sätt och vis kan det vara förståligt då IT för många fortsatt är krångligt och svårt.

Vår ambition är att hjälpa till att förenkla säker IT genom att erbjuda skydd avsedda för större företag som är automatiserade och optimerade men tyvärr ofta kostsamma och komplexa att implementera. Vi kombinerar lösningar från olika leverantörer till en helhetslösning där vi med mångårig kompetens hjälper er med installation och fortlöpande underhåll och professionell support.

Automation av uppdateringar och aktivt skydd.

Automatisering är nyckeln till väl skyddad data, vilket förstås är bland det dyrbaraste ni äger.

Central övervakning och styrning av alla system och noder.

Centralisering är ett måste för att med visshet veta att alla komponenter (datorer, telefoner, etc.) har de senaste uppdateringarna installerade.

Kontinuerlig drift dygnet runt, året runt.

Kontinuitet då underhåll tyvärr inte är ett ”One Time Fix” utan ett fortlöpande arbete som kräver åtgärder dygnet runt.

Skydda mot kryptovirus

Oavsett om datan ligger i någon molntjänst eller lokalt är det alltid upp till var och en att skydda den från att gå förlorad. Ingen molnleverantör tar ansvar för kundernas data som lagras hos dem, visst har de viss inbyggd säkerhet i form av redundans men det är inte samma sak som säkerhetskopia.

Vad är den enskilt viktigaste säkerhetstjänsten?

Det kan tyckas onödigt när allt replikeras, att en riktig pålitlig säkerhetskopia är det enda som alltid kan rädda din information, arbete och kanske hela ditt företag.

… eller om man jämför med uppenbara risker

Bergsklättrare har inte säkerhetsutrustning för att det gör klättringen lättare. Det kan vara skillnaden mellan liv och död.

Backup av data gör inte arbetet lättare. Den är dock ovärderlig om något oförutsett skulle hända.

Vi erbjuder lösningar för optimal balans mellan nytta och säkerhet. Från skydd av användares datorer och telefoner till ett kontinuerligt skydd av lokala servrar, system och data oavsett var denna lagras.

Med lång erfarenhet av såväl lokala lösningar som driftade system, med säkerhet i många lager, i nätverket såväl som i molnet, kan vi erbjuda skydd med hög tillförlitlighet. Vi ser till ert behov och levererar en lösning därefter oavsett plattform, operativsystem eller molnleverantör.

Referenser

Kund Hako
Kund Condesign
Kund Littlefish
kund-slider-image1.jpeg

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako GmbH. Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 150 anställda och omsätter över 500 MSEK.

kunder-image-slider2.jpeg

Condesignkoncernen består av moderbolaget Condesign AB och fyra dotterbolag som levererar tjänster inom tre integrerade kompetensområden: Engineering, Teknikinformation & marknadskommunikation och Systemlösningar. Condesign grundades 1984 i Göteborg och har idag kontor på sex orter i södra Sverige.

kund-slider-image3.jpeg

Sedan 2006 är vi på Littlefish experter på hur rätt affärssystemslösning underlättar och förbättrar för företag oberoende om det är ett tillverkande, grossist- och tjänsteföretag. Som ett av de första svenska företagen erbjuder vi ett komplett affärssystem som körs direkt via browsern. I molnet helt enkelt.

kund-slider-image4.jpeg

Åmål ligger i Dalsland där Vänern sträcker sig nästan ända in i stadens centrum och gästhamnen ligger ett stenkast från torget. Tillsammans med 48 andra kommuner bildar Åmål Västra Götalands län.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Varukorg